Interviu medic internist
 
View in browser
 
 
Bună,
 
În era digitală, oamenii caută tot mai mult informații despre sănătate pe internet. Cum îi putem ajuta pe oameni să identifice sursele de încredere? Cum îi ajutăm să facă diferența dintre informare și autodiagnostic? 
 
Despre toate acestea vorbesc acum Dr. Mihail Pautov, Dr. Vasi Rădulescu și Lucian Ioniță. Intervino în discuție, dacă ai sugestii sau întrebări. Iar dacă te gândești la răspunsuri exclusive pentru tine de la invitați, pune-le într-un reply la acest mail și-ți trimitem răspunsurile imediat după mini-vacanța de 1 Decembrie.
 
 
Dacă nu ai reușit să intri, discuția a fost înregistrată și o poți urmări oricând îți este ție comod cu un click aici. 
 
 
Interviul face parte din seria „Doctori care ne ajută” dezvoltată de Pacientul 2.0 pentru pacienții informați ce își propune să aducă medicii mai aproape de români.   
 
 
 
Un sistem de realitate augmentată revoluționează intervențiile chirurgicale
 
Un sistem de realitate augumentată va revoluționa intervențiile chirurgicale. OpenSight proiectează imagini 2D, 3D și 4D, oferindu-le medicilor posiblitatea de a vedea în detaliu interiorul corpului, fără să aibă nevoie de incizii.
 
Citește mai multe
 
Imprimantele 3D vor putea printa celule umane pentru ligamente și tendoane
 
Cu ajutorul unor celule stem prelevate de la pacient și al unei imprimante 3D, cercetătorii vor putea obține în curând ligamente și tendoane umane.
 
Vezi tot articolul
 
 
Îți mulțumim că ne urmărești și-ți dorim zile frumoase.
Cu drag,
Mădălina
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
madalina@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faci parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vrei să mai primești mesajele și să-ți ștergem datele, te poți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)