Lideri în sănătate. INVITAȚIE
Lideri in sanatatea din Romania
 
Bună ziua,
 
Joia viitoare (15 noiembrie) la București, de la ora 10, importanți lideri în sănătate din România se întâlnesc pentru a discuta (și învăța) unii de la alții cum să ajute pacientul român.
Pacientul 2.0 este partenerul Leaders in Healthcare și, dacă subiectele și agenda vă atrag, avem pentru dumneavoastră o invitație la eveniment. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de aici. Sunt 3 invitații cu totul, le vom da în ordinea solicitărilor.
 
 
 
ACUM. LIVE de la Palatul Cotroceni, discuție despre problema automedicației, accesul la antibiotice și rezistența la ele
 
Medici renumiți, asistente și specialiști în securitate alimentară discută despre situația actuală a problemei antibioticelor și caută o soluție pentru folosirea lor cu măsură.
Dacă aveți întrebări pentru specialiști, scrieți-le în comentarii și veți primi răspunsurile lor în timpul transmisiunii de azi (vineri, 9 noiembrie), în intervalul 9.30-13.00.  
 
 
 
e-Book GRATUIT: Situația actuală a pacienților cu hemofilie
 
Pentru cei 1.615 de români care suferă de hemofilie, accesul la tratament și distanţa de cel mai apropiat centru medical sunt cele mai mari dificultăți cu care se confruntă. Dacă vă interesează să citiți tot studiul, vă putem trimite e-Book-ul GRATUIT.
 
Mai multe detalii
 
Riscul ridicat pentru
bolile cardiovasculare, depistate cu un test genetic
 
O echipă de cercetători din Leicester (Marea Britanie) a dezvoltat recent un test ce identifică gradurile ridicate de risc de boli cardiovasculare. Testul este foarte permisiv, poate fi făcut la orice vârstă și nu costă deloc mult.
 
 
Tot articolul
 
 
Despre Senzori și Pompe în DIABET. Cui sunt recomandate, cum se folosesc și cum arată dosarul prin care le poți obține gratuir
DIABET. Ziua Internațională de luptă
 
Nu mai puțin de 5 transmisii de educație
în DIABET am avut în preajma zilei de 14 Noiembrie, Ziua Internațională de luptă împotriva diabetului. Peste 20,000 de oameni le-au urmărit. Iată un interviu cu diabetologul dr. Mihaela Vlăiculescu.
 
Vezi VIDEO
 
 
Vă mulțumim că ne urmăriți.
Zile frumoase,
Mădălina
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
madalina@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
Acest mesaj a fost trimis către Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)