Se lanseaza la Bucuresti cel mai mare integrator de servicii medicale din Istanbul
 
View in browser
 
 
Bună ziua,
 
Dacă vreți să vedeți cum se vaccinează românii adulți, ce-i convinge să se vaccineze, de unde se informează și cum se ajută unii pe alții să ia deciziile corecte, vă transmitem astăzi LIVE evenimentul despre VACCINAREA ADULȚILOR, pe care îl organizează C.O.P.A.C. (Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice), sub egida European Patients Forum
 
Dacă aveți întrebări, scrieți-le în comentarii și invitații noștri vor răspunde la fiecare dintre ele.
 
 
 
 
În cea de-a doua parte a discuțiilor, veți vedea ce soluții le propun specialiștii românilor care vor să se informeze corect despre VACCINAREA ADULȚILOR. 
 
Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. De aceea, dacă aveți întrebări sau completări, vă rugăm să le scrieți în comentarii. 
 
Urmăriți a doua parte a discuțiilor,
despre SOLUȚIILE DISPONIBILE
 
 
 
 
În cea de-a treia parte a discuțiilor, veți vedea cum își propun pacienții și asociațiile lor să-i ajute pe români să fie informați corect cu privire la vaccinare. 
 
 
Urmăriți a treia parte a discuțiilor,
despre cum PACIENȚII SE AJUTĂ ÎNTRE EI ȘI-I AJUTĂ PE CEILALȚI
 
 
Dacă nu apucați să urmăriți transmisiunile astăzi, LIVE, le înregistrăm pentru dumneavoastră și le veți putea urmări aici, aici și aici. 
 
 
P.S. Ca să primiți notificare atunci când intrăm LIVE, abonați-vă la canalul nostru  AICI.
 
 
Vă mulțumim că ne urmăriți.
Zile frumoase,
Mădălina
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
madalina@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)