Despre bolile pulmonare cu medicul specialist
 
View in browser
 
 
Bună ziua,
 
dacă vreți să aflați cum îi puteți ajuta pe pacienții dumneavoastră să prevină sau să trateze bolile pulmonare, de la cele mai simple răceli până la cele mai agresive cancere, vă invităm să-l urmăriți chiar ACUM pe dr. Florin Mihălțan LIVE, la emisiunea Pacientul TV.
 
 
Dacă nu-l puteți urmări acum, interviul va fi înregistrat și-l veți putea urmări oricând aveți timp și disponibilitate.
 
 
Iar dacă știți pe cineva care suferă de o boală pulmonară gravă sau are risc mare să se confrunte cu una, invitați-i și pe ei să urmărească emisiunea, cu un simplu click aici.
 
Mai ales că domnul doctor Mihălțan va răspunde la toate întrebările pe care dumneavoastră sau pacienții dumneavoastră le aveți despre bolile pneumologice.
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
madalina@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)