3LIVE-uri Pacientul 2.0 pentru dumneavoastra
 
View in browser
 
 
Bună ziua, 
 
C.O.P.A.C. (Coaliția Pacienților cu Afecțiuni Cronice) a premiat cele mai bune proiecte pentru pacienții din România. Am înregistrat pentru dumneavoastră ceremonia de premiere.
P.S. Proiectul nostru, Pacientul 2.0, a fost nominalizat printre cele mai bune 5 proiecte de inovație în sprijinul pacienților. Iar pentru asta vă mulțumim mult!
 
 
 
Noutăți despre imunoterapiile oncologice - Interviu LIVE cu doctorul Valentin Moinescu
 
Dacă vă doriți să aflați care sunt cele mai noi descoperiri despre imunoterapiile oncologice, puteți urmări chiar acum LIVE interviul cu doctorul Valentin Moinescu.
 
Ca de obicei, dacă aveți întrebări, scrieți-le în comentarii și noi vă asigurăm că i le transmitem invitatului nostru. 
 
Urmăriți LIVE-ul despre imunoterapiile oncologice
 
 
 
Un medic de familie vede un pacient cu Fibroză Pulmonară Idiopatică o dată la 7 ani
 
Cei mai buni specialiști în pneumologie au vorbit ieri, 24 septembrie, despre Fibroza Pulmonară Idiopatică (FPI) și rolul pe care îl au medicii de familie în diagnosticarea și tratamentul pacienților cu FPI. 
Fibroza pulmonară idiopatică este o boală pulmonară la fel de agresivă precum cancerul de plămâni. Cu toate acestea, FPI este una dintre cele mai subdiagnosticate boli grave din în România. 
 
Urmăriți înregistrarea discuției
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citiți!
Mădălina Scîrlat
eHealthRomânia.com
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
lucian@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Acest mesaj este pentru {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)