Sistemul Strauman este o lucrare fixa montata cu ajutorul a 4-5 implanturi
 
View in browser
 
 
Bună, 
 
știrea acestei săptămâni este că a fost realizat un dispozitiv ce poate preveni accidentul cerebral vascular și atacul de cord. Acesta detectează rapid formarea cheagurilor de sânge și a fost dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea Națională Australiană. 
 
 
 
Braț salvat printr-o procedură minim invazivă
 
Unei paciente din București, în vârstă de 81 de ani, i-a fost salvat brațul printr-o procedură minim invazivă efectuată în premieră la Centrele de Excelență ARES: trombectomie mecanică.
 
Citește articolul
 
 
 
Sănătate digitală la târgul de tehnologie de la Berlin
 
Specialiștii au prezentat la cel mai important târg de tehnologie din Berlin mai multe tehnologii ce ajută la îmbunătățirea somnului.
 
Citește mai multe
 
Primul ceas care poate face o electrocardiogramă (EKG)
 
Noul ceas Apple are un nou tip de senzor, electric ce poate realiza, prin intermediul unei aplicații, o electrocardiogramă. Gadgetul a primit deja aprobare de la FDA, pentru Statele Unite. Urmează, în câteva luni, să fie aprobat și disponibil și în Europa.
 
Vezi articolul
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citești!
Mădălina Scîrlat
eHealthRomânia.com
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
lucian@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Acest mesaj este pentru {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)