Eveniment medical la Camera Deputatilor
 
View in browser
 
 
Bună ziua,
 
dacă vă interesează cancerul de cap și gât,
Societatea Română de Patologie Oncologică a Capului și Gâtului (SRPOCG) în parteneriat cu Asociația Sănătate pentru Comunitate (SpC) vă invita joi, 13 septembrie, ora 11:00, în Palatul Parlamentului, la Camera Deputaților, să luați parte la inițierea primului parteneriat medici-pacienți pentru lupta împotriva acestei afecțiuni.
 
Numele complet al evenimentului este “Impactul abordării multidisciplinare în cancerul de cap și gât: informare, depistare precoce, conduită terapeutică”
 
Îi puteți asculta și întreba pe: 
  • Dr. Florin Buicu, preşedinte al Comisiei de sănătate şi familie din Camera Deputaţilor
  • Dr. Dragoș Iancu, președinte al Societății Române de Patologie Oncologică a Capului şi Gâtului (SRPOCG)
  • Prof. Dr. Alexandru Brezoescu, președintele Colegiului Medicilor Dentiști din București
  • Dna. Alina Comănescu, președintele Asociației Sănătate pentru Comunitate (SpC)
 
La eveniment vor participa atât specialiști din domeniul sănătății, cât și reprezentanți mass-media iar discuțiile vor fi deschise, sub forma unei mese rotunde.
 
Va fi anunțată și adaptarea pentru medicii români a unui ghid de conduită terapeutică pentru fiecare specializare medicală implicată în gestionarea acestei maladii. Ghidul a fost elaborat de o echipă condusă de Prof. Lisa Licitra, co-fondator și membru al European Head and Neck Cancer Society.
 
 
 
Dacă invitația este prea din scurt, programul sau distanța nu vă permit participarea, puteți umări aici transmisiunea LIVE a evenimentului.
La fel, dacă știți un coleg care și-ar dori să participe, dați-i un forward la acest mesaj. Organizatorii ne-au pus la dispoziție 10 locuri, le vom ocupa în ordinea solicitărilor.
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citiți!
Lucian Ioniță
eHealthRomania.com
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
lucian@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Acest mesaj este pentru {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau te-ai înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)