Citeste in browser
 
 
Bună,  
profesori de la Oxford și MIT prezintă 3 inovații ce vor revoluționa medicina în viitorul apropiat.
 
Roboți ce măresc considerabil acuratețea operațiilor sensibile, costume de scafandru ce oferă o autonomie de trei ori mai mare decât cele actuale și dispozitive printate 3D ce revoluționează tratamentul personalizat, toate acestea rescriu acum activitatea medicală! 
 
 
 
Prima aplicație pentru tinerii cu cancer din România
 
Asociația Little People din România, în parteneriat cu Lidl, au dezvoltat prima aplicație de mobil în care tinerii adulți pot comunica între ei și se pot ajuta unii pe alții să treacă prin momentele dificile mai ușor. 
 
Află mai multe despre aplicație
 
 
RMN în doar 5 minute. Inteligența Artificială poate reduce durata investigației
 
Acum, un RMN durează 90 de minute. Specialiștii cred că, odată ce algoritmul învață să recunoască anomaliile, în urma vizionării a milioane de imagini RMN, procesul ar putea dura 5 minute. 
 
Citește mai multe
 
 
Îți mulțumesc că ne citești
și că te interesează sănătatea digitală chiar și la peste 30 de grade Celsius :)
Mădălina
 
P.S. Orice recomandare, forward sau share pe butoanele de mai jos ne ajută să avem profesioniști și pacienți mai informați. Îți mulțumim! 
 
 
eHealthRomania și Pacientul 2.0 sunt proiecte de educație medicală ale DeciSePoate
 
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faci parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vrei să mai primești mesajele și să îți ștergem datele, te poți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
Acest mesaj a fost trimis la {EMAIL}
Primiți informații despre sănătatea digitală pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății, jurnalist sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)