Aceeași tehnologie folosită și la acceleratorul de particule de la CERN
 
View in browser
 
 
Bună ziua, 
 
știrea acestei săptămâni este că cercetătorii de la Universitatea Alberta din Canada au obținut rezultate pozitive în ceea ce privește eficiența unui dispozitiv medical care, inserat sub piele, înlocuiește funcția pancreasului.
 
Dispozitivul conține celule care produc insulină, este implantat sub pielea abdomenului și nu are efecte adverse. 
 
 
După cum probabil știți deja, pacienții din România au acces la un canal VIDEO cu informații medicale validate de specialiști: Pacientul 2.0. 
Dacă vreți să fiți informați constant despre sănătate, vă invităm să vă abonați la canalul nostru aici. 
 
 
 
Glicemia pe înțelesul pacientului
 
Ce înseamnă glicemia, cum se descompun alimentele în stomac și cum circulă insulina în organism, ilustrate, pe limba pacientului.
 
Urmăriți VIDEO-ul
 
Imunoterapia. Ce este, cum funcționează și ce boli vindecă 
 
Medicii specialiști explică imunoterapia, pe limba pacientului, cum apare cancerul, de ce sistemul imun nu-l învinge și de ce imunoterapiile sunt eficiente. 
 
Link VIDEO
 
 
Dacă informațiile video despre sănătate nu vă interesează, dar știți pe cineva căruia i-ar folosi aceste mesaje medicale adaptate pacienților, mulțumim anticipat pentru că le transmiteți.
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citiți!
Mădălina Scîrlat
eHealthRomânia.com
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
madalina@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
Acest mesaj este pentru {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)