Pacient cu cancer in Romania/Ce e de facut
 
View in browser
 
 
Bună ziua,
 
dacă vreți să aflați în ce stadiu sunt discuțiile cu autoritățile despre terapiile oncologice moderne ori de ce este important ca pacienții să se înscrie într-un grup de suport, Cezar Irimia este chiar acum LIVE și răspunde la întrebări.
 
Cezar Irimia este președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România și luptă de ani de zile pentru pacienți, să aibă acces la tratament, inclusiv la imunoterapii și tratament personalizat.
 
Interviul face parte din seria „Pacienți care ne ajută”, dezvoltată de Pacientul 2.0 pentru pacienții informați, ce își propune să-i ajută pe pacienții din România să aibă o viață mai ușoară.  
 
 
Dacă nu-l puteți urmări acum, interviul va fi înregistrat și-l veți putea urmări aici. 
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
madalina@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)