Aceeași tehnologie folosită și la acceleratorul de particule de la CERN
 
View in browser
 
 
Bună ziua, 
au fost realizate primele radiografii 3D color ale corpului uman, ce vor putea ajuta medicii să obțină un diagnostic corect și rapid.
Tehnologia prezintă detalii despre compoziția chimică a țesuturilor scanate, iar elementele radiografiate sunt colorate diferit, astfel încât să fie ușor de deosebit între ele.
 
 
 
Parteneriat între Pacientul 2.0 și SNMF 
 
În luna septembrie, Asociația Pacientul 2.0, în parteneriat cu Societatea Națională de Medicina Familiei, organizează un curs GDPR GRATUIT pentru medicii de familie din România. 
Dacă vă interesează cursul sau știți pe cineva care ar fi interesat, vă invităm să vă înscrieți în grupul Pacientul 2.0 pentru a fi printre primii care află detalii. 
 
Vreau să mă înscriu în grup
 
 
 
Tratarea artrozei genunchiului
 
este acum posibilă datorită infiltrațiilor cu PRP (plasmă îmbogățită cu trombocite) și a celor cu acid hialuronic.
 
Tot articolul
 
Boli genetice vindecate
 
cu ajutorul metodei de editare genetică CRISPR: secvențele cu mutații nedorite din ADN sunt înlocuite cu unele ce conțin secvențe ADN sănătoase.
 
Mai multe detalii
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citiți!
Mădălina Scîrlat
eHealthRomânia.com
 
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să vă ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
lucian@decisepoate.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Acest mesaj este pentru {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)