Povestea unui pacient cu cancer
 
Bună,
 
te invităm să-l cunoști pe Robert Cadar, pacientul pasionat de social media care termină maratoane și învinge zi de zi cancerul. Dacă vrei să afli ce înseamnă să fii pacient în România, cum a reușit să învingă sistemul și cum sportul i-a schimbat viața, Robert Cadar își spune LIVE povestea de luptător joi, 19 iulie, ora 20.00, pe canalul Pacientul 2.0. 
  
În plus, Robert Cadar îți va răspunde ție personal la o întrebare. Poți să-l întrebi ce vrei să știi printr-un reply la acest mail. Te asigurăm că-ți trimitem înapoi răspunsul personalizat. 
 
Ca să urmărești discuția LIVE, apasă pe butonul de mai jos și vei primi o notificare cu câteva minute înainte să înceapă.
 
 
 
 
VIDEO Dacă te interesează poveștile supraviețuitorilor, citește despre cum a reușit artistul și omul de știință italian Salvatore Iaconesi să iși ia alături sute de oameni, profesioniști sau doar voluntari în lupta cu cancerul cerebral cu care a fost diagnosticat.
 
Citește articolul
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citești!
Lucian Ioniță
eHealthRomânia.com
 
P.S. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faci parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vrei să mai primești mesajele și să ștergem datele, te poți dezabona cu un click pe linkul de mai jos.
 
 
sunt proiecte de educație medicală
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to {EMAIL}
You received this email because you are registered with eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)