Calitatea actului medical in Romania
 
View in browser
 
 
Bună,
 
dacă vreți să aflați despre tehnologii care ajută medicii, pediatrul Dr. Mihai Craiu este chiar acum LIVE și explică cum comunică lunar cu zeci de mii de pacienți.
 
Dr. Mihai Craiu a dezvoltat Spitalul Virtual pentru Copii, un proiect la intersecția dintre medicină și tehnologie despre care puteți citi mai multe aici.
 
Interviul face parte din seria „Doctori care ne ajută” dezvoltată de Pacientul 2.0 pentru pacienții informați ce își propune să aducă medicii mai aproape de români.  
 
 
Interviul este înregistrat și va putea fi urmărit aici. 
 
 
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0 sunt proiecte de educație medicală ale DeciSePoate. Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)