5 invitatii la Senat si una la iCEEhealth
 
 
Bună, 
discuțiile despre terapiile imuno-oncologice, vedete ale recent încheiatului gigantic Congres de oncologie ASCO 2018, se mută și în Parlamentul României.
 
Puteți obține o invitație (sunt 5 cu totul) la această masă rotundă la care au confirmat dr. Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, dr. Diana Păun, consilierul președintelui pe sănătate, Răzvan Vulcănescu, președintele CNAS, reprezentanții Ambasadei SUA, renumiți specialiști oncologi și reprezentanți ai pacienților.
 
Cele mai noi știri de la Congresul ASCO 2018 vă vor fi prezentate de dr. Marius Geantă, președintele Centrului de Inovație în Medicină, recent întors de la eveniment.
 
Dacă programul nu vă permite, evenimentul va fi transmis și LIVE de Pacientul 2.0, canalul YouTube unde toate informațiile sunt validate de medici. Dacă vă abonați la canal pe linkul de mai sus, veti fi anunțat cu 10 minute înainte de începerea transmisiei. 
 
Vreau o invitație la Masa Rotundă de la Senat
 
 
Lansat acum trei ani ca secțiune dedicată inovației în sănătate la iCEE.fest, iCEE.health reunește întregul ecosistem eHealth – fiind singurul eveniment în inovație în sănătate din Europa care aderă la principiile Everyone Included™, concepute de Stanford Medicine X.
eHealthRomania.com este partener al evenimentului și a obținut de la organizatori discounturi de participare, astfel:
  • 20% pentru medici și profesioniști în sănătateintrați aici și folosiți codul iCEEhealthe20eHR
  • 50% pentru studenții la medicină, farmacie, asistență medicală și la facultatea de moașe, precum și doctorii rezidenți - intrați aici și spuneți-le organizatorilor în ce categorie sunteți
  • GRATIS pentru elevi și studenți (burse limitate) - aici 
 
Avem și o INVITAȚIE GRATUITĂ, o vom acorda unuia dintre abonații de astăzi la canalul Youtube Pacientul 2.0. Puteți face asta cu un click mai jos:
 
 
Zile frumoase, mulțumim că ne citiți!
 
 
Lucian Ioniță
eHealthRomânia.com
 
PS Ca să putem trimite aceste mesaje, eHealthRomania.com are numele, adresa de mail și organizația din care faceți parte. Le păstrăm parolate, le folosim cu servicii software licențiate și acreditate GDPR și nu le oferim nimănui. Dacă nu vreți să mai primiți mesajele și să ștergem datele, vă puteți dezabona cu un click pe linkul din josul paginii.
 
 
eHealthRomania.com
este un proiect de educație medicală
al DeciSePoate
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to {EMAIL}
You received this email because you are registered with eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)