O invitație la Palatul Cotroceni
 
View in browser
 
 
Bună, 
pe 20 aprilie, la Palatul Cotroceni, IDSE organizează cu sprijinul Administrației Prezidențiale un eveniment cu participare internațională din care vei afl care sunt prevederile noului Regulament European în privința datelor personale și care vor fi implicațiile lui asupra domeniului sănătății.
 
 
Alături de iCEE Health, eHealthRomania este partenerul strategic al acestei conferințe și, dacă subiectele și agenda te atrag, îți putem oferi cu drag o invitație. Înscrie-te acum, numărul invitațiilor este limitat. 
 
 
Proiectul de educație pentru pacienți cu informații verificate de medici are noi apariții, pe care le puteți folosi oricând.
În martie, luna de luptă împotriva cancerului colorectal, avem
 
 
Un ac de biopsie inteligent a fost dezvoltat în cadrul Northwestern University, pentru identificarea ghidată a țesuturilor afectate, prin analiză mecanică şi pe baza efectului piezoelectric. CITEȘTE
 
 
Acuratețea senzoului de la Galaxy S9 este surprinzătoare, indicând o diferență de numai +/- 5 puncte față de un tensiometru.
 
 
Despre orice altceva ai vrea să afli din zona sănătății în era digitală, doar dă-mi un reply și răspund sau ajut cu drag.
 
Mulțumesc, zi ușoară să ai, 
 
Lucian
 
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)