O invitație gratuită la ThinkHealth
 
View in browser
 
 
Bună, 
pe 19 februarie, în București la TheArk (Str. Uranus nr.150), profesioniștii din sănătate vor discuta despre proiectul României pe sănătate pentru Președinția Consiliului UE din 2019, cum evităm următoarele crize din sănătate, cum facem tranziția de la un sistem de sănătate paternalist la unul modern.
 
 
eHealthRomania este partenerul acestei dezbateri ThinkHealth și, dacă subiectele și agenda te atrag, îți putem oferi cu drag o invitație. Înscrie-te acum, numărul invitațiilor este limitat.
 
 
Totul despre ce presupune o ecografie, cum funcționează aparatul ecograf și sondele lui, la ce diagnostice ajută, cum trebuie să ne pregătim pentru o ecografie.
 
 
Se apropie ziua în care măsurarea glicemiei fără ac va deveni realitate, iar diabeticii vor putea să depășească rutina înțepăturilor din deget. Iată proiectele de măsurare a glicemiei fără ac și stadiul lor în acest început de 2018.
 
 
Elementul emblematic al medicinei, stetoscopul, este acum reinventat sub foma unui dispozitiv medical inteligent şi sofisticat.
 
 
Despre orice altceva ai vrea să afli din zona sănătății în era digitală, doar dă-mi un reply și răspund sau ajut cu drag.
 
Mulțumesc, zi ușoară să ai, 
 
Lucian
 
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}Primiți informații pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați înscris pe eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)