Despre medicul ORL de la care a plecat proiectul ENTy, cursuri gratuite și cele 10 tehnologii care vor schimba industria farma
 
Un mesaj pentru {EMAIL}. Cititi acest email in browser
 
 
Dr. Mădălina Georgescu, inițiatorul ENTy
 
 
Bună, 
dr. Mădălina Georgescu este medicul ORL specialist în audiologie de la care a plecat ENTy, proiectul care a câștigat marele premiu internațional la Microsoft Imagine Cup. În încercarea ei de a testa și altfel decât subiectiv pacienții cu probleme de echilibru, Dr. Georgescu a descris problema ei unor tineri pasionați din Politehnică.
O poveste despre cum medicina se întâlnește cu tehnologia și cum trebuie avut grijă ca asta să nu facă rău pacienților. În acest caz fericit, dr. Mădălina Georgescu are și două atu-uri tehnice: este absolventă de matematică-fizică și este soția cunoscutului antreprenor în tehnologie Radu Georgescu de la Gecad.
 
Dacă te interesează subiectul, să știi că avem și aproape 30 de minute de video HD cu doamna doctor. Doar să-mi spui.
 
Plus:
 
Curs online gratuit
de sănătate digitală
la Karolinska Institute
 
Universitatea suedeză a cărui comitet acordă Nobelul pentru medicină din 1901 încoace are un curs de medicină digitală online la care puteți să vă înscrieți chiar acum.
 
Karolinska Institute, Stockholm
 
Vezi detaliile cursului
10 tehnologii disruptive care vor transforma industria farmaceutică
 
Cum înlăturăm riscul ca numeroasele tehnologii apărute în ultimii ani, care ne schimbă evident viețile, să elimine complet comunicarea dintre medici și pacienți ?!
 
 
Citește articolul complet
 
 
Îți mulțumesc că citești despre sănătate digitală,
 
O zi ușoară,
Lucian
 
 
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați abonat la  eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2016 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)