Care sunt pașii pe care România îi încearcă
 
Un mesaj pentru {EMAIL}. Cititi acest email in browser
 
 
Telemedicina a devenit deja subiect pentru artiști
 
 
Bună, 
 
telemedicina este abordarea perfectă pentru o țară cu o suprafață mare, cum este a noastră, cu drumuri deseori proaste, și cu spitale și personal medical subdimensionate.
 
Proiecte pilot cum sunt cele susținute de Vodafone, in județele Timiș și Caraș-Severin, cel al General Electric, în 6 județe din Moldova, sau cel a 14 medici de familie din Mureș, funcționează deja de ani buni, însă pe banii sponsorilor, pacienților sau din fonduri europene.
 
Deocamdată, CNAS recunoaște și compensează doar consultațiile prin telemedicină ale Ministerului Sănătății, însă aceste consultații nu există încă într-un mod continuu, național. În ultimii 5 ani, MS a avut două inițiative notabile în domeniu: un parteneriat (2012) cu Agenţia de Dezvoltare a Comerţului din Statele Unite și un proiect pilot (2015) în 3 județe din estul țării. Cu un nou ministru, Vlad Voiculescu, pasionat de sănătate digitală, șansele telemedicinei românești cresc exponențial. Să vedem!
 
Găsești în articolul de pe eHealthRomania.com o descriere structurată a alternativelor internaționale existente. 
 
 
Articolul complet
 
 
Îți mulțumesc că citești despre sănătate digitală,
 
O zi ușoară, weekend prelungit minunat,
Lucian
 
 
 Recomandările săptămânii
 
 
 
 
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați abonat la  eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2016 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)