Proiectul a câștigat finala mondială Microsoft Imagine Cup și un premiu de 50,000$
 
Un mesaj pentru {EMAIL}. Cititi acest email in browser
 
 
ENTy, dispozitivul care analizează echilibrul
 
 
Bună dimineața, 
 
probabil că ai aflat, Microsoft Imagine Cup, cel mai râvnit trofeu mondial al tinerilor pasionați de tehnologie, a fost câștigat anul acesta de ENTy, o echipă de studenți de la Politehnica București, cu un proiect de sănătate digitală.
 
ENTy a dezvoltat și a prezentat audienței în finala mondială de la Seattle un dispozitiv purtabil cu precizie medicală destinat testării echilibrului, o alternativă la îndemână pentru testarea piloților, celor care lucrează la înălțime sau șoferilor profesioniști.
 
Găsești în articolul complet o descriere amănunțită a dispozitivului și aplicațiilor sale, povestea finalei mondiale plus un scurt video subtitrat în română despre aparat și despre cine sunt oamenii care l-au proiectat.
 
 
Articolul complet
 
 
Săptămâna care vine ne întâlnim cu echipa ENTy și putem să-i întrebăm orice te interesează să afli de la ei. De la cei trei studenți, Flavia Oprea (product developer), Cristian Alexandrescu (UX Designer) și Iulian Mateșică (hardware engineer architect), de la mentorul lor tehnic (care le e profesor în Politehnică) Daniel Rosner sau de la medicul ORL care îi ajută în validările medicale, dr. Mădălina Georgescu.
 
Așa că întreabă-i aici:
 
 
Vreau să știu ~
 
 
 
O zi ușoară și răcoroasă!
Îți mulțumesc că citești despre sănătate digitală,
Lucian
 
 
 
Recomandările săptămânii
 
 
 
 
Facebook Twitter Google+ LinkedIn YouTube
 
 
Acest mesaj a fost trimis către {EMAIL}
Primiți acest mesaj pentru că sunteți profesionist în domeniul sănătății sau v-ați abonat la  eHealthRomania.com (Deci Se Poate)
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2016 eHealthRomania.com (Deci Se Poate)